Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal PUZ - ȘOSEAUA ORHIDEELOR NR. 27-29, SECTOR 1
Comentarii
Dragos Dobre 2019-03-15 10:22:39
Buna ziua,

Trebuie sa facem cladiri de birouri in tot orasul ? NU cred ca Bucurestiul are nevoie de atatea cladiri de birouri , dispuse haotic ! Ne trebuie in acest oras un plan corect de urbanism , nu fiecare sa construiasca unde vrea si ce vrea ! Ar trebui fiecare zona sa aiba aspectul ei , nu trebuie sa transformam tot orasul in cladire de birouri ! NU SUNT DE ACORD CU ACEST PUZ !
Cristi Dragos 2019-03-19 12:10:13
Buna ziua,

Doresc sa ii transmit arhitectului sef Stefan Dumitrascu , care este viziunea sa asupra Bucurestiului cu atatea constructii de birouri intr-un mod haotic si bineinteles fara infrastructura ? In toate orasele mari ale lumii , cladirile de birouri nu sunt in centrul orasului , pentru ca in felul aceste se aglomereaza orasul , mai ales Bucurestiul care este deja mult prea sufocat de trafic .
De ce nu se construiesc in anumite zone , la marginea orasului , langa centura capitalei , pentru a avea acces direct din orice zona a Bucurestiului , asta bineinteles cand o sa avem si o centura ocolitoare cu 2 benzi , in regim de autostrada . Ne trebuie infrastructura , pentru a putea ajunge la aceste cladiri de birouri , nu doar cladirea in sine , nu asa se dezvolta un oras , cu infrastructura . Cladirile vin dupa aceea , mai intai ne trebuie infrastructura , pana nu avem infrastructura in Bucuresti nu mai trebuie construit in asa hal de haotic.
Andrei Ghita 2019-03-19 23:56:58
Excelent proiect.
Pacat ca nu se fac blocuri cu 20-30 de etaje, daca nu chiar mai inalte. slava Domnului sunt 2 statii de metrou in apropiere (Basarab si Grozavesti), dar si tramvaiul 1.
De cand cu Pasajul Basarab, zona a inflorit. Asta inseamna investitia in proiecte de infrastructura si degajarea locului de ruine. Si la mai mare.
In ceea ce priveste alte puz-uri, ar trebui sa fie obligatoriu ca orice cladire aflata la mai putin de 500 m de o statie de metrou sa aiba cel putin 20-30 de etaje. sa nu uitam. Din Romania au plecat 3 milioane de romani. Poate ca au plecat ca nu aveau loc aici. Asa ca de voie de nevoie trebuie sa le facem loc... la etajul 20, 30, 40, 70... altfel nu o sa aiba cine sa plateasca pensii si salarii de bugetari. Asadar, dragi functionari, avem de-a face cu o adevarata bomba demografica, in special cand o sa inceapa sa se pensioneze decreteii.
Trebuie sa facem cladiri noi si mari, sa incapa cei 3,000,000 care au plecat, sau daca nu chinezi, tailandezi, indieni, etc... doar sa contribuie la fondurile de pensii si sanatate ca altfel o sa fie jale de noi.

Mult succes antreprenorilor