Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea PUZ - STRADA ÎNCLINATĂ, NR. 12, SECTOR 5, NC 235838
Comentarii
primar 2019-06-17 16:56:43
Nu stiu de ce se da aviz de constructie in zona cand infrastructura nu permite.
Canalizarea si tevile de apa nu au mai fost inlocuite din 1954. Nu avem apa pe timp de vara . Curge foarte incet iar apa este mizerabila. Iar primaria da avize de construit blocuri.
Cartierul de locuinte case dateaza din 1911. Arhitectura blocului trebuie facuta frumoasa Nu ca cele de langa primaria sctorului 5 de pe Str Monetariei care arata ca un ghetou.

Arhitectii de la primarie trebuie sa vina sa vada sa analizeze sa aprobe sau sa dezaprobe proiecte.
Cel mai urat si mizerabil sector. Totul fara gust. proiecte, peisagistica, curatenie, etc. Basca ca pe unele strazi au mai aparut si bloculete. Avize tot aprobate de primarii.

Ati facut sectorul 5 de rusine.
Adest Architecture 2019-06-25 14:20:35
Apreciem interesul dvs. referitor la dezvoltarea coerenta a zonei si dorim sa clarificam aspectele remarcate de dvs. cu privire la propunerea din Str. Inclinata nr. 12, Sector 5, Municipiul Bucuresti.
Proiectul PUZ isi propune reglementarea zonei in vederea construirii unui ansamblu reziential de calitate, ce va aduce un plus-valoare cartierului prin amenajarea zonei destructurate ce apartine fostei industrii. Aceasta este in prezent abandonata, si, in contextul in care nu se amenajeaza, reprezinta un potential pericol pentru sanatatea populatiei prin depozitarea gunoiului pe teren, cat si un potential pericol al sigurantei publice. Dezvoltarea ansamblului rezidential, diversificarea functionala, alaturi de o arhitectura de calitate si amenajarea spatiilor libere, vor aduce beneficii zonei si o calitate ridicata a locuirii si a vietii in cartier.
Problemele de infrastructura edilitara remarcate vor face obiectul unor proiecte individuale separate, necesare in fazele ulterioare PUZ, ce vor studia cea mai buna optiune in vederea asigurarii retelelor fara a ingradi accesul la acestea pentru constructiile din vecinatate.
Referitor la arhitectura constructiilor propuse, aceasta va fi detaliata la urmatoarea faza a proiectului si va asigura integrarea in contextul studiat, folosind materiale de calitate ce vor completa estetic arhitectura propusa.
Astfel, proiectul PUZ propus spre aprobare va contribui la ridicarea calitatii vietii si a locuirii, aducand beneficiii zonei studiate prin amenajarea terenului abandonat al fostei industrii, diversificarea functionala si suplimentarea unitatiilor locative, alaturi de amenajarea si modernizarea circulatiilor existente.