Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal BULEVARDUL BASARABIA NR. 250, SECTOR 3
Comentarii
Dragos Dobre 2020-01-22 20:28:25
BUna ziua, in zona nu sunt cladiri asa inalte si nu vad necesitatea de a inalta nivelul cladirilor in tot orasul !! Trebuie avuta o viziune de ansamblu asupra orasului nu doar locala , Bucurestiul este un oras sufocat de cladiri inalte , trebuie sa existe si zone tampon fara atatea cladiri inalte , altfel ne vom sufoca in acest oras . OPRITI ACEST PUZ !!!
Cornel Eftimie 2020-01-24 19:21:39
Chiar credeți că mai avem nevoie de încă un mall în acest oraș? Nu cumva din start construirea acestora în oraș a fost o greșeală? Mai ales că mai sunt 2 centre comerciale foarte aproape, Auchan Titan (Iris) și Cora Pantelimon (Esplanada)....
Marinescu Teodora 2020-02-03 22:45:04
Eu una mi-as dori ca proiectele expuse pe site-ul Primăriei sa fie mai bine analizate de către cei care vin cu păreri, altfel nu facem decât sa exprimam judecați de valoare despre lucruri pe care poate nu le intelegem cu adevărat. Eu una, citesc acest proiect ca pe un proiect de ansamblu comercial mediu. Nu văd de unde trimiterile la clădiri înalte, nu este nimic menționat in acest sens. Este o dezvoltare restrânsă, din ce am putut consulta aproximativ 20.000 mp pe o zona industrială a care-i măreție a apus demult. Vorbesc prin prisma unei persoane care locuiește pe Bd. 1 Decembrie 1918 și care cand iese pe balcon vede un colos industrial de fier vechi. Salut intenția Primăriei Sectolurului 3 de a dezvolta un ansamblu multifuncțional la Hala Republica. Sa speram ca și fosta platforma Faur își va găsi destinația cea mai potrivită, adaptata nevoilor actuale.