Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal CALEA FLOREASCA NR.66, SECTOR 1, BUCUREȘTI
Comentarii
Cartianu Sever Artemon 2020-04-23 10:20:25
Pe această parcelă a funcţionat o spălătorie auto care era foarte necesară şi utilă în zonă. Acum e parcare privată, iarăşi foarte necesară. În loc să aprobaţi în neştire îndesirea urbanistică fără nicio noimă, mai bine aţi face bine să cumpăraţi terenul respectiv la un preţ corect şi să faceţi acolo o parcare publică, eventual supraetajată, pentru că toată Cal. Floreasca (precum şi străzile adiacente) este sufocată de maşinile atrase de localurile şi firmele apărute în zonă, dar care nu au locuri de parcare. Mă opun categoric acestui proiect inoportun pt. comunitate.
Hotin Razvan 2020-04-23 12:57:17
Ma opun categoric PUZ-ului acesta.Strada 11 Iunie este inclusa pe lista zonelor protejate.Regimul de inaltime este mult prea mare pentru aceasta zona, functiunile cladirilor nu au nicio legatura cu statutul imprejurimilor (zona este rezidentiala in foarte mare parte).PUZ-ul propune cladiri peste limita admisa de lege in care vor exista birouri si apartamente, iar asta inseamna densificarea zonei, cresterea poluarii, INFRASTRUCTURA RUTIERA ESTE DEPASITA, cum putem admite cladiri care vor strange mii de persoane la un loc? Cum ramane cu calitatea mobilitatii, exista indici de traffic facuti pe bune?Inca ceva, cladirea de pe strada 11 Iunie nr. 50 este propusa spre a fi clasata ca monument istoric, iar directia monumentelor REFUZA ABUZIV sa faca un studiu istoric si sa declare cladirea cu statut protejat.Proiectul este aberant, ILEGAL, firma care beneficiaza de PUZ a mai facut o marsavie si pe strada Gramont nr. 38 construind cladire de 8 etaje.DE CE MAI AVEM LEGI URBANISTICE DACA SE DAU DEROGARI INDIVIDUALE PENTRU RECHINI?NU PROIECTULUI!
Dragos 2020-04-29 23:51:34
Buna ziua,

Nu vreau sa se aprobe acest puz , infrastructura este foarte precare si nu se preteaza pentru aceasta constructie . Va rog sa initiati dezbateri cu vecinii din zona pentru a nu fi aglomerata mai rau decat este necesar aceasta zona .
Marius Budila 2020-05-13 00:46:34
Calea Floreasca este alaturi de Barbu Vacarescu una dintre cele mai aglomerate artere.Repetarea interventiilor de genul acesta va duce la un colaps total al zonei in timp, neexistand solutii (pe Barbu Vacarescu nu mai exista tramvai de 5 ani), metroul deja nu mai este o solutie.

Stop densificarii in zonele cu inaltimi mici.NU acestui PUZ
Suzana Maria 2020-05-19 23:21:53
Calea Floreasca este deja supra aglomerata de masinile atrase de toate blocurile si firmele aparute in zona. Este o artera cu 2 benzi, o infrastructura clar depasita pentru miile de oameni care lucreaza in zona. Mai mult, cei 4 mastodonti de la Hala Ford vor genera si mai mult trafic in aceeaso zona. In fiecare zi intersectia Calea Floreasca cu Stefan cel Mare este blocata, iar primaria doreste sa mareasca densitatea in acest cartier si mai mult. Paralel cu Calea Floreasca, Barbu Vacarescu a devenit una dintre cele mai aglomerate artere, sufocand practic intreg cartierul Floresca.

Ma opun acestui proiect nedorit si inoportun pentru aceasta comunitate!
Si ma opun categoric la densificarea zonei!
Bianca 2020-05-28 09:03:10
Ma opun acestui PUZ. Suntem sufocati de beton!
Vlad B 2020-05-28 10:00:21
Preferam spatii verzi.