Directia Generala Administratie si Relatia cu CGMB - CONSULTAREA CETĂȚENILOR ȘI A ASOCIAȚIILOR LEGAL CONSTITUITE
Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile pentru activități nonprofit de interes local, conform prevederilor Legii nr. 350/2005, pentru proiectele sportive inițiate de către structurile sportive la nivelul municipiului București în cadrul Programului “Sportul pentru toți”
Comentarii
Sebastian Matisan 2022-10-24 11:17:17
Buna Ziua Tuturor
Nu se vorbeste despre dorinta bucurestenilor de a practica sport, asa, de plavcere, de intretinere in facilitatile pentru practucarea sportului existente in / la unitatile de Invatamant pe baza de programare. Chiar cu plata unei taxe modice, insa sa avem acces. Dupa incheierea orellor de invatamen, in timpul vacantelor scolare si sarbatorile legale, sfarsit de saptamana. Aceste facilitati sunt inchise. De ce sa nu fie deschide celor care locuiesc in zona ?
DC 2022-10-30 21:04:37
dorim ca primaria sa nu mai finanteze nicio echipa profesionista gen CSM sau altele. Daca doriti sa sprijiniti sportul, incurajati populatia sa faca miscare, copii sa faca ore de sport etc.. Daca echipele profesioniste aduceau beneficii populatiei Bucurestiului prin sute de mii de turisti pe care ii aduceau la Bucuresti, care lasau bani aici, atunci intelegem....